GAFODI 2016

18de Nationale foto wedstrijd “GAFODI 2016

Naar jaarlijkse traditie schreef de fotoclub “GAFODI Gavere” haar nationale fotowedstrijd uit, ter gelegenheid van het Fotofestival f/50 was er dit jaar een speciale categorie toegevoegd met thema “50”, het onderwerp hield een verwijzing in naar “50”, wat ruim mocht geïnterpreteerd worden.

De “Koninklijke fotokring Lux Nova” nam zoals elk jaar deel aan de wedstrijd en we zijn trots te kunnen vermelden dat onze voorzitter Fredrik Vanderstraeten met maar liefst 4 foto’s bij de geselecteerden is!

De Prijsuitreiking heeft plaats op 4 juni 2016 in het Gemeentelijk Ontmoetingscentrum Racing – Markt 1 te Gavere, voor meer informatie betreffende de tentoonstelling klik hier.

Hieronder de geselecteerde werken van Frederik!

 

Deze diashow vereist JavaScript.

One thought on “GAFODI 2016

Geef een reactie